sitesfy.ro

CONTACT SITESFY

Suntem mai mult decat o firma web design. Fie ca este vorba despre simple elemente de design, aplicatie web, magazin online sau optimizare SEO asteptam sa ne contactezi. Poti stabili o intalnire folosind formularul de mai jos. Dupa ce vom discuta detaliile proiectului tau vom alege cea mai potrivita solutie pentru afacerea ta. Impreuna vom parcurge 4 etape (definire, design, impelmentare, ajustare) esentiale pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care ti-l doresti.

Vrei sa iti dezvolti afacerea in mediul online?

Trimite-ne un email, suna-ne sau foloseste acest formular de contact si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Haide sa lucram impreuna si sa cream noua ta amprenta vizuala in mediul online.

E-mail: contact@sitesfy.ro
Telefon: +40791 525 743

Nu uita, preturile afisate sunt informative. In functie de complexitatea proiectului acestea pot varia, ajungand sa fie chiar mai mici.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.

Tip pachet (informativ)

Politica de confidentialitate

Mai mult decat o firma web design

Sitesfy se concentreaza pe livrarea produselor de calitate si realizarea proiectelor conform cerintelor clientului. Toate solutiile oferite clientilor sunt realizate conform ultimele tendinde in lumea web design-ului, iar daca portofoliul nostru nu te-a convins, uite cateva motive pentru care sa incepem colaborarea:

Flexibilitate in alegerea tehnologiilor:

Echipa noastra este formata din programatori cu experienta capabili sa recomande alegerea optima a tehnologiei care se pliaza cel mai bine pe nevoile si complexitatea proiectului.

Design modern:

Firma noastra de web design construieste aplicatii web moderne, atractive pentru utilizatori, usor de folosit si cu un design unic.

Responsiveness:

Aplicatiile construite de noi se adapteaza oricarui tip de ecran (fie ca este vorba despre laptop , tableta sau telefon) si ajusteaza automat afisarea paginilor, fara a se pierde informatii si fara a fi deteriorat aspectul general al site-ului.

Optimizare SEO:

SEO (Search Engine Optimization) garanteaza ascensiunea aplicatiei web in topul rezultatelor oferite de motoarele de cautare. Acesta va fi primul pas in diferentierea de competitorii din mediul online si va creste considerabil numarul accesarilor aplicatiei.

Vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online ?

Asteptam ideile tale

Contact

+40 791 525 743

contact@sitesfy.ro

Retele de socializare

Lasa-ne un mesaj

Servicii

Site prezentare
Site e-commerce
Aplicatie
Identitate Vizuala
Optimizare SEO
Integrari Google Business