sitesfy.ro

Cum sa iti creezi un logo gratuit?

Logo-ul este un element grafic constituit din una sau mai multe litere, una sau mai multe imagini sau o combinatie intre acestea si constituie elementul vizual de baza al unei afaceri indiferent de dimensiunea acesteia sau domeniul in care activeaza.

De ce este important sa alegi un logo care sa te reprezinte in totalitate ?

Reprezinta identitatea vizuala a afacerii tale. Logo-ul este elementul distinctiv prin care clientii memoreaza si diferentiaza afacerea ta.

– Sugereaza domeniul activitatii tale. La o prima vedere a logo-ului, clientul anticipeaza in ce domeniu de activitate se incadreaza compania. Este esentiala includerea unor cuvinte si/sau imagini foarte sugestive si descriptive.

– Construieste o imagine de ansamblu profesionala. Toate marile companii pe care le cunosti si ale caror produse / servicii le consumi detin un logo pe care cu siguranta il recunosti in reclame.

 

Atunci cand iti doresti sa iti construiesti propriul logo trebuie sa iei in considerare urmatoarele caracteristici :

– Sa fie usor de memorat si de recunoscut

– Sa contina elemente care nu se demodeaza in timp

– Sa nu lase loc de interpretari ascunse

– Sa iti descrie afacerea

 

Daca ai ajuns in punctul in care ai cateva idei legate de logo-ul pe care ti-l doresti dar ai nevoie de un plus de inspiratie atunci poti folosi o aplicatie care sa te ajute. Nu ai nevoie de cunostinte de design, aplicatia va face totul pentru tine.

Hatchful este o aplicatie dezvoltata initial pentru utilizatorii Shopify care te ajuta sa iti creezi logo-ul gratuit. Exista si o versiune premium care propune mai multe sabloane si imagini dar versiunea gratuita este mai mult decat suficienta pentru a crea un logo impresionant.

Cum functioneaza Hatchful?

01

Alege domeniul de activitate

Primul pas este alegerea domeniului de activitate (Fashion, Tech, Pets etc). Pentru a-ti arata variante relevante de design ale logo-ului, soft-ul va tine cont de domeniul de activitate.

02

Alege stilul vizual

Alegerea stilului vizual care se potriveste afacerii tale. Daca afacerea ta este non-comformista si nu se incadreaza intr-un anumit tipar ( Elegant, Classic, Natural, Modern etc) atunci poti combina mai mule stiluri. Acest pas poate fi reactualizat ulterior in cazul in care in final imagianea de ansamblu nu iti descrie afacerea asa cum iti doresti.

03

Adauga numele business-ului tau

adaugarea numelui impreuna cu un slogan sau o descriere. Cele doua din urma sunt optionale in functie de dorinta utilizatorului. De asemenea, trebuie mentionat unde va fi folosit logo-ul. 

logo design simplu
04

Alege logo-ul potrivit

Dupa toti acesti pasi se genereaza diferite modele  fiind luate in considerare toate optiunile alese.

Sugestiile generate pot reprezenta imagini, pictograme, forme geometrice, text sau combinatii ale acestora.

05

Editeaza logo-ul

Odata ce este ales logo-ul potrivit, acesta poate fi editat prin modificarea fontului sau culorilor folosite. Nu uita, mereu te poti intoarce la pasii anteriori pentru a fii sigur ca alegi logo-ul potrivit.

design-ul unui logo gratuit

Cea mai interesanta functionalitate este ca in final utilizatorul primeste mai multe versiuni (fiecare fiind potrivita pentru un mediu diferit de promovare). O sa poti alege din versiunea logo-ului pentru Instagram, Facebook, Twitter sau multe altele.

Asteptam feedback-ul tau referitor la Hatchful daca ai reusit si tu sa iti creezi un logo gratuit folosind aceasta aplicatie.

Vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online ?

Asteptam ideile tale

Contact

+40 790 494 290

contact@sitesfy.com

Retele de socializare

Lasa-ne un mesaj

Servicii

Site prezentare
Site e-commerce
Aplicatie
Identitate Vizuala
Optimizare SEO
Integrari Google Business