sitesfy.ro

Despre noi

Mai mult decat o firma web design

Sitesfy este o companie infiintata in anul 2020, fiind formata dintr-o echipa de programatori pasionati de ultimele trenduri in web-development. La baza intocmirii acestui proiect sta dorinta de a implementa aplicatii web in conformitate cu ultimele tendinte – atat din punctul de vedere al functionalitatii cat si din punctul de vedere al esteticii.

Avand un background orientat atat pe business cat si pe tehnologie, membrii echipei analizeaza in aceeasi masura necesitatile si viziunea clientului pentru ca in final sa construiasca amprenta digitala a acestuia care sa ii asigure ascensiunea in mediul online.

de ce sa ne alegi pe noi

De ce sa ne alegi pe noi ?

Daca portofoliul nostru nu te-a convins de experienta noastra in web development, iti vom oferi cateva motive pentru care sa incepem colaborarea :

Usurinta in comunicare

Comunicam in permanenta din momentul in care ideea afacerii este o schita si pana in momentul in care produsul digital devine productiv. Aplicatia web finala va reprezenta o fuziune intre viziunea si necesitatile clientului filtrate prin prisma competentei si experientei programatorilor nostri.

Flexibilitate in alegerea tehnologiilor

Echipa este formata din programatori cu experienta capabili sa recomande alegerea optima a tehnologiei care se pliaza cel mai bine pe nevoile si complexitatea proiectului.

Pachet business complet

Putem oferi o solutie care combina dezvoltarea aplicatiei web, elemente personalizate de grafica si design, integrarea cu platforme de social media si definirea unui marketing strategic adaptat pietei pe care proiectul activeaza.

Complexitate variata a proiectelor

Desi complexitatea proiectelor difera, importanta cu care le tratam este aceeasi. Asadar, indiferent ca necesitatile proiectului sunt realizarea unui singur element grafic (ca de exemplu logo-ul companiei) sau construirea unei aplicatii web complexe cu baze de date, nu ezita sa ne contactezi.

Design modern
Construim aplicatii web moderne, atractive pentru utilizatori, usor de folosit si cu un design unic.
Scalare pe orice dispozitiv

Aplicatiile construite de noi se adapteaza oricarui tip de ecran (fie ca este vorba despre laptop , tableta sau telefon) si ajusteaza automat afisarea paginilor, fara a se pierde informatii si fara a fi deteriorat aspectul general al site-ului.

Optimizare SEO
SEO (Search Engine Optimization) garanteaza ascensiunea aplicatiei web in topul rezultatelor oferite de motoarele de cautare. Acesta va fi primul pas in diferentierea de competitorii din mediul online si va creste considerabil numarul accesarilor aplicatiei.

Vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online ?

Asteptam ideile tale

Contact

+40 791 525 743

contact@sitesfy.ro

Retele de socializare

Lasa-ne un mesaj

Servicii

Site prezentare
Site e-commerce
Aplicatie
Identitate Vizuala
Optimizare SEO
Integrari Google Business