sitesfy.ro

SERVICII WEB 

Esti gata sa iti dezvolti afacerea si in mediul online?

Fie ca este vorba despre un website de prezentare, un magazin online sau o aplicatie mobila, toate produsele marca Sitesfy sunt dezvoltate conform ultimelor trenduri in web-design, fiind ajustabile pentru toate dimensiunile ecranelor dispozitivelor.

Este foarte important sa stii ca pachetele sunt orientative si au ca scop estimarea preturilor. Este posibila achizitionarea unor elemente individuale sau atasarea unor functionalitati suplimentare la un pachet existent. Te rugam sa ne contactezi pentru a stabili toate detaliile.

Serviciile Sitesfy nu se limiteaza doar la creare de site-uri ieftin. Poti vedea mai multe detalii despre produsele oferite in sectiunea SERVICII a site-ului nostru.

Creare site ieftin versus profesionalism

Te incurajam sa iti incepi afacerea in mediul online, asadar, iti oferim servicii de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Vom forma o echipa din momentul in care schitam primele idei si pana cand utilizatorii iti vor viziona business-ul.
Daca inca nu esti convins ca trebuie sa colaborezi cu noi, iata cateva motive pentru care sa programezi o intalnire :

Usurinta in comunicare

Comunicam in permanenta din momentul in care ideea afacerii este o schita si pana in momentul in care produsul digital devine productiv. Aplicatia web finala va reprezenta o fuziune intre viziunea si necesitatile clientului filtrate prin prisma competentei si experientei programatorilor nostri.

Flexibilitate in alegerea tehnologiilor

Echipa este formata din programatori cu experienta capabili sa recomande alegerea optima a tehnologiei care se pliaza cel mai bine pe nevoile si complexitatea proiectului.

Pachet business complet

Putem oferi o solutie care combina dezvoltarea aplicatiei web, elemente personalizate de grafica si design, integrarea cu platforme de social media si definirea unui marketing strategic adaptat pietei pe care proiectul activeaza.

Complexitate variata a proiectelor

Desi complexitatea proiectelor difera, importanta cu care le tratam este aceeasi. Asadar, indiferent ca necesitatile proiectului sunt realizarea unui singur element grafic (ca de exemplu logo-ul companiei) sau construirea unei aplicatii web complexe cu baze de date, nu ezita sa ne contactezi.

Design modern
Construim aplicatii web moderne, atractive pentru utilizatori, usor de folosit si cu un design unic.
Scalare pe orice dispozitiv

Aplicatiile construite de noi se adapteaza oricarui tip de ecran (fie ca este vorba despre laptop , tableta sau telefon) si ajusteaza automat afisarea paginilor, fara a se pierde informatii si fara a fi deteriorat aspectul general al site-ului.

Optimizare SEO
SEO (Search Engine Optimization) garanteaza ascensiunea aplicatiei web in topul rezultatelor oferite de motoarele de cautare. Acesta va fi primul pas in diferentierea de competitorii din mediul online si va creste considerabil numarul accesarilor aplicatiei.
Multiple versiuni ale design-ului

Dupa alegerea elementelor de design vom alcatui prima schita pe care o putem revizui pana ajungem la versiunea finala. Vom construi webiste-ul conform sketch-ului, iar la final vom putea face ultimele modificari conform cerintelor tale.

Vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online ?

Asteptam ideile tale

Contact

+40 791 525 743

contact@sitesfy.ro

Retele de socializare

Lasa-ne un mesaj

Servicii

Site prezentare
Site e-commerce
Aplicatie
Identitate Vizuala
Optimizare SEO
Integrari Google Business