sitesfy.ro

Servicii agentie web

Pentru ca rezultatul serviciilor agentiei noastre web sa satisfaca necesitatile si cerintele tale, vom parcurge impreuna patru etape esentiale. Punctul de pornire este definirea prototipului, urmand sa schitam grafica, sa implementam functionalitatile si ajustam produsul final.
Te asiguram ca oferim servicii care se ridica la cele mai inalte standarde si ca oferim pachete promotionale avantajoase.
Definire

Primul pas este reprezentat de detalierea afacerii tale precum si stabilirea necesitatilor pe care le impune si a viziunii pe care tu o ai asupra website-ului pe care ti-l doresti. Impreuna vom construi prototipul si vom stabili planul pe care il vom urma.

Design

Alegerea elemetelor grafice, a fontului si a paletei cromatice in concordanta cu tematica joaca un rol foarte important in decizia utilizatorului de a continua sa foloseasca aplicatia.
Design-ul trebuie sa fie interesant, organizat si deductibil.

Implementare

Odata ce elementele vizuale au prins contur si functionalitatile au fost definite, incepe impementarea – etapa cu cea mai lunga durata si care presupune construirea propriu zisa a website-ului.

Ajustare

Inainte ca aplicatia sa fie lansata, iti vom prezenta rezultatul obtinut in urma implementarii si vom discuta daca sunt necesare modificari astfel incat sa fii pe deplin multumit de website-ul care va deveni amprenta digitala a afacerii tale.

SERVICII AGENTIE WEB OFERITE

Este foarte important sa stii ca pachetele Sitesfy sunt orientative si au ca scop estimarea preturilor. Este posibila achizitionarea unor elemente individuale sau atasarea unor functionalitati suplimentare la un pachet existent. Te rugam sa ne contactezi pentru a stabili toate detaliile.

PACHET DE BAZA

Pachetul propune crearea unui site de prezentare care are ca scop promovarea afecerii tale in mediul online.

Site-ul va contine maximum 6 pagini in care se vor expune activitatea si istoricul afacerii, se vor construi liste detaliate de prezentare ale produselor / realizarilor si se vor atasa un blog si un formular de contact.

Asistenta tehnica este inclusa pe o perioada de 14 zile caldendaristice.

pachet de baza
pachet premium

PACHET PREMIUM

Pachetul include toate beneficiile prezente in pachetul de baza .

Printre beneficiile suplimentare se numara asistenta pentru achizitionarea domeniului, securizarea site-ului, elemente personalizate de grafica si identitate vizuala, integrarea cu retelele de socaliare si implementarea chat-ului live.

Numarului maxim de pagini se extinde la 15, iar perioada asistentei tehnice se extinde la 21 de zile calendaristice.

PACHET PROFESIONAL

Pachetul include toate beneficiile prezente in pachetul premium.

Printe beneficiile suplimentare se numara implementarea sistemelor de logare, de plata cu cardul si de facturare, integrarea cu Google Console, Google Analytics si Google Maps precum si optimizarea SEO.

Perioada asistentei tehnice se extinde la 30 de zile lucratoare.

pachet profesional

SERVICII OFERITE

Pe langa crearea website-urilor de prezentare, echipa Sitesfy ofera multe alte servicii. De la implementarea unui modul pana la crearea unui magazin online, echipa noastra se implica in realizarea proiectelor indiferent de gradul de dificultate al acestora. In functie de gradul de complexitate este stabilit si pretul serviciului asa ca este necesara stabilirea tuturor detaliilor inainte sa iti prezentam cea mai avanyajoasa oferta. Nu ezita sa ne contactezi !
De asemenea, este important sa stii ca oferim gratuit consultanta pentru a te ajuta sa iti conturezi necesitatile. De exemplu, o posibila solutie poate fi reprezentata doar de optimizarea si restaurarea site-ului existent.

Mai jos gasesti o scurta lista a serviciilor pe care le oferim. Nu uita ca este orientativa si ca asteptam sa ne prezinti ideile tale.

Vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online ?

Asteptam ideile tale

Contact

+40 791 525 743

contact@sitesfy.ro

Retele de socializare

Lasa-ne un mesaj

Servicii

Site prezentare
Site e-commerce
Aplicatie
Identitate Vizuala
Optimizare SEO
Integrari Google Business